Voorgerechten
Salade met Groninger geitenkaas, aceto balsamico saus
Tartaar van verse zalm met rucola en wasabi mayonaise
Mosterdsoep 1 liter
Romige tomaat en paprika soep 1 liter
Hoofdgerechten
Vis van de afslag met aardappeltaart, bijpassend saus en frisse salade
Mals rundvlees met aardappeltaart en frisse salade
Risotto met truffel, paddenstoelen en boerenkaas (V)
Nagerechten
Citrusdessert met o.a bavoirs van bloedsinaasappel en lemoncurt
Kaasdessert met diverse Groningse kaassoorten
Iets lekkers erbij te drinken
Rode of witte huiswijn
Speciaalbieren van Gulpener of het Zotte Kalf
3 gangen menu 23,50 Gerechten los: voorgerechten 7,50,- hoofdgerechten 15,- nagerecht 6,-kaasdessert 8,50
Alles word koud verpakt in zakken of bakjes met uitleg over hoe te verwarmen.
U kunt u bestelling afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag
Bestellen voor 12 uur afhalen tussen 15:00 en 17:00
Bezorgen in Baflo na 17:15
Herberg restaurant Molenrij Henricus van cappenbergweg 34 9977 RW Molenrij www.herbergrestaurantmolenrij.nl/afhaalmenu 0653542292
Bereidingsinstructies: Voorgerechten: Voor de salade geitenkaas legt u eerst de sla op het bord daar de nootjes,geitenkaas op en de saus erover sprenken. Voor de tartaar van zalm doet u de sojasaus door de zalm en legt u dit in het midden,daar legt u de sla, met de zoetzure komkommer eromheen en daar doet u de wasabimayonaise boven op de sla. hoofdgerechten: De doradefilet bakt u aan de huidkant tot hij wit is aan de bovenkant en dan draait u hem om, aardappeltaart maakt u warm in de magnetron of oven, de waldorfsalade mengt u met een beetje sla en de saus maakt u warm. De rundersucade kunt u bakken als een biefstuk(3 tot 4 min) en rest zoals besproken bij de doradefilet.Nagerecht:Voor het dessert kunt u de bakjes met deksel onder de warme kraan houden en dan op zijn kop op een bord laten vallen, de saus met een lepel streepjes maken zoals foto. kaasdesert de kaas legt u van zacht naar hard op het bord,de kaas dit is ingepakt legt u als laatste op het bord, nootjes en vijgencompote in het midden leggen. Wij wensen u eet smakelijk
