Afhaalmenu

Voorgerechten

Verschillende bereidingen van rode paprika


Rundercarpaccio met basilicumpesto en boerenkaas


Mosterdsoep 1 liter


Romige soep van tomaat en créme frais 1 liter


Hoofdgerechten

Vis van de afslag met huisgedraaide pasta en dille roomsaus


Runderstoofpot stroganoff met rijst


Groentencurry met rijst (V)


Nagerechten

Pannacotta met passievrucht, chocolademousse, notencrumble en passiesorbet


Kaasdessert met diverse Groningse kaassoorten


Iets lekkers erbij te drinken

Rode of witte huiswijn


Speciaalbieren van Gulpener of het Zotte Kalf


3 gangen menu 23,50
Gerechten los: voorgerechten 7,50,- hoofdgerechten 15,- nagerecht 6,-kaasdessert 8,50


Alles word koud verpakt in zakken of bakjes met uitleg over hoe te verwarmen.
U kunt u bestelling afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag
Bestellen voor 12 uur afhalen tussen 15:00 en 17:00
Bezorgen in Baflo na 17:15


Herberg restaurant Molenrij
Henricus van cappenbergweg 34
9977 RW Molenrij
www.herbergrestaurantmolenrij.nl/afhaalmenu
0653542292

Bereidingsinstructies: Voorgerechten: :Het paprika voorgerecht maakt u een spiegeltje van de paprikasaus, daarop doet u de cous cous met paprika, rucolasla eromheen en geitenkaasballetjes en paprikaroomkaas legt u rondom op de sla. de carpaccio maakt u de sla aan met de dressing, de carpaccio op smaak maken met een beetje peper en zout, daar legt u de aangemaakte sla in net midden erop pesto er omheen en afmaken met de nootjes en boerenkaas. hoofdgerechten: De vis van de afslag bakt u aan de huidkant tot hij wit is aan de bovenkant en dan draait u hem om, u maakt de dilleroomsaus wam in een breede pan op koekenpan, daar voegt u de pasta aan toe en word u deze op. als hij warm is en de vis gebakken is legt uj de pasta in het midden van het bord en legt u de vis daarop.. het stoofpotje van rundvlees en of de groentencurry maakt u samen met de rijst warm in een pan met heet water voor ongeveer 10 min tot alles goed warm is geworden.Nagerecht:Voor het dessert haalt u het dekseltje van de pannacotta en legt u deze op een bord, met een scherp mesje maakt u een gaatje aan nu de bovenkant zodat er lucht in het bakje onstaat en de pannacotta uit het bakje gaat, hier legt u de notencrumble tegenaan en de cholademousse ook. op de notencrumble legt um het ijs en de lemomncurt legt u met stipjes ophet bord,voor de kaasdessert eet u de kaas met de klok mee van zacht naar hard nootjes en vijgencompote in het midden van het bord leggen. Wij wensen u eet smakelijk

    Bestellen

    Uw naam (*)

    Email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bestelling + datum (*)