Over ons

Vers, regionaal & veelal biologisch


Na een aantal jaar restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd te hebben geëxploiteerd werd het tijd voor een nieuwe uitdaging voor ons Stefan en Simone Kollumer. In 2019 openden wij Herberg Restaurant Molenrij in het gelijknamige dorp. Ons bedrijf bestaat uit een herberg van 3 kamers alle kamers hebben een eigen tv, en een restaurant waar wij enkel diner serveren. Naast het restaurant is er ook een zaaltje waar u private dining en vergaderingen kunt houden

Wij hebben van mei 2014 tot 25 maart 2019 restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd geëxploiteerd. Wij werken met verse producten, waaronder kaas uit klein Wetsinge en Kollumerpomp ,Verse vis, schaal en schelpdieren van t´Ailand in Lauwersoog en bieren van de firma het zotte kalf uit Winsum Groningen. Het vlees wat wij serveren komt uit Noord Nederland van lokale boeren. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, iedereen is welkom. Wij serveren een herbergmenu van 3 of 4 gangen en een culinair menu van 3 tot 6 gangen, deze menu’s zijn niet alledaags of traditioneel en wordt om de 6 weken vernieuwd. Wij beschikken naast het restaurant over een zaaltje waar u private dining en vergaderingen kunt houden. Bel of kom langs voor meer informatie hierover. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten die we willen organiseren in de toekomst. Daarbij kunt u denken aan thema-avonden, eten in combinatie met wijn, bier of whisky.

Wij hopen u spoedig een keer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Stefan en Simone Kollumer.


  • Altijd heerlijk vers eten uit de regio
  • Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten
  • Gezellige ambiance
  • Met goed weer genieten aan het water
 

Dat is pas genieten

Heeft u een feestje of vergadering? Bij ons kunt u een zaal of ruimte huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Ambachtelijk

Vers & ambachtelijk eten

High-tea

High-tea met vele lekkernijen

Private dining

Private dining voor kleine gezeldschappen

Slapen

Eten en slapen in de herberg