Voorgerechten
Voor de carpaccio doet u als u thuis komt het vlees op een bord en laat het rustig op het aanrecht ontdooien. als het ontdooit is doe u zout en peper op het vlees. daarna maakt u de sla aan met de bijgeleverde dressing die lecht u in het midden van het bord. dan doet u met een lepel de pesto op het vlees. als laatste doet u de kaas en nootjes eroverheen.
.
Hoofdgerechten
De vis van de afslag bakt u aan de huidkant tot hij wit is aan de bovenkant en dan draait u hem om. De pastasaus maakt u warm in een pannetje of magnetron. daarna doet u de pasta hier in een maakt deze warm Opmaak: de pasta met saus doet u in het midden en daar legt u de gebakken vis bovenop. .
voor het hoofdgerecht pasta doet u de pastasaus in een brede pan en maakt u deze warm. dan doet u de pasta erin een maakt deze warm. dan pakt u een diep bord en legt u de pasta in het midden van het bord. .
NagerechtenVoor de kaas legt u de kaas op een bord kloksgewijs zoals ze in het bakje zitten. u legt de pruimencompote in het midden van het bord erbij.
Voor het citrusdessert maakt u een spiegeltje van de lemoncurt met de achterkant van u lepel in het midden. de bavarois doet u even onder de warme kraan en legt u in het midden van het bord dat deze loskomt. daarnaast legt u de gemarineerde citrusfruit en daar legt u het ijs op.
Eet smakelijk en hopelijk kunnen wij u binnekort weer in ons restaurant laten genieten van onze gerechten